SENSEO QUADRANTE 700watt

Het stroomverhaal

Veel campings hebben een beperkte stroomvoorziening van 4 of 6 Ampère. Overeenkomend met circa 900, respectievelijk 1400 Watt. Het originele Senseo koffiezetapparaat is 1450 Watt (oudere modellen zelfs 1650) en dus niet geschikt voor een 4 Ampère zekering. Met 6 Ampère zou het misschien net kunnen, maar dan mogen er geen andere apparaten aan staan (of aan gaan). Het gevolg hiervan is dat Senseo koffiezetapparaten op campings regelmatig ergernis veroorzaken doordat “de zekeringen eruit gaan”.

Soms valt de stroom zelfs op een groter deel van de camping uit. Vaak moet de campingbaas komen om het weer in orde te maken.


De Campeo
Bovenstaand verhaal geldt natuurlijk niet alleen voor Senseo koffiezetapparaten, maar ook voor andere apparatuur met groot vermogen. Van de meeste huishoudelijke apparaten bestaan er dan ook campingversies met een vermogen van maximaal 800 Watt. Voor de vele liefhebbers van Senseo-koffie bleef het tot nu toe echter aanmodderen op veel campings.

Met de Campeo is dat nu opgelost:

Zelfs bij een 4 Ampère zekering hoeft de gebruikelijke basis-apparatuur in de caravan of camper niet uitgeschakeld te worden (zoals koelkast, verlichting, TV, laptop).

Rechthoekig model , welke soms beter past in een kast .


Prijs 169 €