De Campingwinkel
de campingwinkel

over ONS

Alles voor camping, camper & caravan

Ontdek het meest uitgebreide aanbod voor camping, camper en caravan in de Kempen!

Campingwinkel van Sande is al meer dan 30 jaar een begrip bij liefhebbers van comfortabele vakanties met de camper of caravan.  Wij specialiseren ons in alle toebehoren voor camper en caravan in de brede zin van het woord. Bij ons vind je alle onderdelen die kunnen geplaatst worden door de plaatsingsdienst, maar ook alle toebehoren zoals keukengerei, barbecue, gasflessen, verwarming of airco. Kortom: alles voor een comfortabele en onvergetelijke kampeervakantie.

Daarnaast kan je in onze winkel terecht voor ons volledige aanbod, steeds mét advies. Bij De Campingwinkel vind je enkel kwaliteitsproducten. Wij zijn geen discounter, maar garanderen dat we je enkel de allerbeste, door ons geselecteerde materialen bieden. 

Ook zelfplaatsers kunnen bij ons terecht. Een eigen camperbusje bouwen is een droom voor velen en daarom vind je bij ons zeer veel isolatiematerialen en afwerkingsmaterialen voor het ombouwen van een bestelwagen naar campervan. Bovendien hebben we de meeste materialen in stock en hoef je dus niet te wachten op leveringen. Onze vakmensen hebben veel ervaring met het inrichten van campers en zijn steeds beschikbaar voor advies op maat.

Tot slot vind je bij ons ook een beperkt aanbod voor de kampeerder met tent en backpack, ideaal voor (meerdaagse) tochtjes vanuit je camper of caravan.

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

Achterstenhoek 6
2275 LILLE

SITEMAP

AANBOD


© Campingwinkel Peter Van Sande BVBA - BE0426.596.793 - Algemene Voorwaarden - Privacy & Cookie Policy - Verzending & Retour